Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/6/3/f/forsvarsadvokat.org/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /customers/6/3/f/forsvarsadvokat.org/httpd.www/includes/menu.inc).

Suldrup-sagen

Suldrup sagen er en af de mest spektakulære drabssager i Danmark. Landsretten sagde at man ikke kunne have skrevet en kriminalroman bedre. Få sager har som denne haft så mange forsider i aviserne.

Der blev efterfølgende skrevet en bog om sagen efter at Michael Juul Eriksen fik sin klient frifundet.

Michael Juul Eriksen førte i sagen et meget aggressivt forsvar hvor han kritiserede politiets efterforksningsmetoder. Louise Laursen der frifindes skriver efterfølgende i sin bogen ”Man sagde hun slog sin mor ihjel” om Michael Juul Eriksen følgende:

”Hele vejen gennem min sag kunne jeg mærke at han arbejdede hårdt, var effektiv og på forkant med alt. Han var virkelig efter politiet med efterforskningen, og han ille ikke finde sig i noget på mine vegne. Så snart politi og arrest var urimelige over for mig, klagede han. Han sendte mig avisartikler om sagen og jeg måtte ringe til ham både aften og weekend. Jeg kunne mærke jeg var i trygge hænder og jeg stolede 100% på ham. Hvis det var endt med at jeg var blevet dømt var det i hvert fald ikke hans skyld. Ingen kunne gøre det bedre end ham, og hvis jeg ikke havde haft ham er jeg bange for at jeg kunne være blevet ofret på uretfærdighedens alter”

 

Forfatteren beskriver herefter en række frifindelse i andre store sager i bogen. Herunder smørsyre-sagen fra Ålborg, skyderiet på hotel jutlandia i Frederikshavm, skelet-sagen ect.

Efter frifindelsen vandt Michael Juul Eriksen endnu 2 sejre for sin klient, idet han fik fuld erstatning til hende i både byret og landsretten, og tilføjede således anklagemyndigheden 3 nederlag på stribe i denne spektakulære sag.

 

Se bla om sagen her: 

TV2